Flest Likes På Facebook

Hvilken person har flest likes på facebook, hvor mange likes har personen, og hvad er personen kendt for. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret liste over verdens mest likede personer på Facebook.
 

 

 

10. Bob Marley – 74,8 mio. likes.

Bob Marley er en af musik historiens største ikoner og uden sammenligning det største inden for Reggae genren. Bob Marley har i skrivende stund 74,8 mio. likes på Facebook.

 

 

 

9. Will Smith – 75,2 mio. likes

På listens 9. plads finder vi den amerikanske skuespiller Will Smith han har i alt 75,2 mio. likes på Facebook. Will Smith er kendt for utallige film og serier og er en af Hollywoods bedst betalte skuespillere.

 

 

 

8. Michael Jackson – 76,0 mio. likes

Kongen af pop, Michael Jackson, indtager listens 8. plads med i alt 76,0  mio. likes på Facebook. Michael Jackson og hans album Thriller fra 1982 er verdens historiens bedst sælgende album, med over 100 mio. solgte albums.

 

 

 

7. Justin Bieber – 76,8 mio. likes.

Det canadiske pop ikon indtager listens 7. plads med i alt 76,8 mio. likes på facebook.

 

 

 

6. Rihanna – 81,6 mio. likes

6. pladsen på listen over verdens mest likede personer på Facebook, tilhører Rihanna. Den amerikanske pop prinsesse har i alt 81,6 mio. likes på Facebook.
 

 

 

5. Lionel Messi – 84,4 mio. likes

Linoel Messi er listens 2. fodboldspiller med sine i alt 84,4 mio. likes på Facebook. Den evige rival, Cristiano Ronaldo, har dog på denne liste overhalet Messi.

 

 

 

4. Eminem – 92,0 mio. likes.

Den amerikanske rapper, sangskriver, producer etc. Er den 3. mest likede person på Facebook. Han har i alt 92,0 mio. likes på det sociale medie. 

 

 

 

3. Vin Diesel – 98,6 mio. likes

Manden der især er kendt for “fast and Furious” filmene indtager listens 3. plads med i alt 98,6 mio. likes på Facebook.

 

 

 

2. Shakira – 104,5 mio. likes.

Shakira er det er den person i verden med næstflest likes på Facebook. Den colombianske sangerinde har i alt 104,5 mio. likes på Facebook.

 

 

 

1. Cristiano Ronaldo – 111,0 mio. likes 

Den portugisiske fodboldspiller er blandt verdenshistoriens bedste fodboldspillere nogensinde. Han indtager 1. pladsen med i alt 111,0 mio. likes på Facebook.
0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest