Verdens Hurtigste Biler

Hvilken bil er verdens hurtigste, hvor hurtig er den, og hvem har produceret den. Det finder du svaret på i vores opdateret liste over verdens hurtigste biler. Kategorien er for de biler der er serieproduceret og må køre på normale veje.
 

 

 

 

10. Pagani Huayra: (370,1 km/t)

Listen rundes af med modellen Huayra fra den italienske superbil producent Pagani. Bilen slog faktisk omgangs tiderne fra sine konkurrenter på, det populære britiske bil program Top Gear i 2013, men det er dog langt fra nok til et give den titlen som verdens hurtigste bil.

 

 

 

 

9. Zenvo ST1: (375 km/t)

Listens 9. plads burde lyde velkendt for de danske bil entusiaster, det er nemlig det danske firma Zenvo som står bag produktionen af bilen. Der er i alt blevet produceret 15 stk. af den danske superbil.

 

 

 

 

8. McLaren F1: (386,2 km/t)

Listens 8. plads er ret unik i forhold til de andre biler på top ti listen. For det første er førersæddet placeret midt i bilen og for det andet er bilen mere end 20 år gammel og blev seneste produceret i 1998, alligevel holder bilen stadig en placering som verdens 8. hurtigste bil nogensinde.

 

 

 

 

7. Saleen S7 Twin-Turbo: (399.1 km/t)

Verdens 7. hurtigste bil er produceret af den amerikanske bil producent Saleen, som med deres S7 Twin-turbo model har nået hastigheder i nærheden af de 400 km/t.

 

 

 

 

6. Koenigsegg CCR: (402.3 km/t)

6. pladsen indtages af den anden model fra den svenske superbil producent Koenigsegg. CCR modellen nåede kun at blive produceret i 14 stk. inden den blev udfasede og erstattet med CCX modellen som var tilpasset bedre til det amerikanske marked. Topfarten på 402,3 km/t kan man dog ikke tage fra CCR modellen.
 

 

 

 

5. 9ff GT9-R: (413,6 km/t)

9ff GT9-R er til dato verdens 5. hurtigste bil der nogensiden er produceret, det var den tyske Porche tuner selskab 9ff som stod bag bilen. Modellen er en ombygget Porche, der nåede desværre aldrig at blive bygget mere end omkring 20 af modellen inden selskabet i 2013 gik konkurs.

 

 

 

 

4. SSC Ultimate Aero: (413,6 km/t)

Verdens 4. hurtigste bil havde i en kort periode i 2007 titlen som verdens hurtigste bil. Nu indtager bilen dog blot en 4. plads på listen, det er den amerikanske producent SSC Northamerica som har bygget bilen med en topfart på ikke mindre end 413,6 km/t.

 

 

 

 

3. Koenigsegg Agera R: (418,4 km/t)

Den svenske superbil producent Koenigsegg indtager en flot 3 plads på listen over verdens hurtigste biler. Topfarten på deres Agera R model lyder på 418,4 km/t.

 

 

 

 

2. Bugatti Veyron Super Sport: (431,3 km/t)

Verdens mest kendte superbil producent, indtager 2. pladsen på vores liste med deres Bugatti Veyron Super Sport model som i 2010 satte rekorden med en fart på 431,3 km/t, som på daværende tidspunkt var verdens hurtigste og ifølge Guinness Rekord bogen et det stadig verdens hurtigste bil.

 

 

 

 

1. Hennessey Venom GT:  (434,5 km/t)

Den amerikansk producerede bil stjal den 14. februar 2014 rekorden som verdens hurtigste bil, fra kongen og vel nok den mest kendte super bil, Buggatti Veyron Super Sport. Hennessery Venom GT lavede rekorden på en NASA test bane som gjorde det muligt at nå en fart på 434,5 km/t.
1 Kommentar

  1. Det havde en meget flot aktie. Tak.

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest