Verdens Dyreste Fodboldspillere

 Titlen som verdens dyreste fodboldspiller er en af de mest prestigefyldte i fodboldens verden, med kæmpe handlen mellem Barcelona og PSG er Neymar den absolutte dyreste spiller i verdenshistorien, med en pris på over 1,6 mia. danske kroner.

Priserne på fodboldspillerne i vores liste er opgjort ud fra en EURO-Kurs på 750.

 

Kilde: Wikipedia og Diverse fodbold medier.

Sidst opdateret: 18. juli 2018
10. Romelu Lukaku – Everton til Manchester United – 85 mio. € (637,5 mio. kr.)

Romelu Lukaku har efterhånden været i en del Premier League klubber gennem karrieren har han spillet sig op til at være en af verdens bedste angribere, derfor købte Manchester United ham i sommeren 2017 til beløb svarende til 637,5 mio. kr. hvilket gør Romelu Lukaku til verdens 10. dyreste fodboldspiller nogensinde. 

9. Gonzalo Higuain – Napoli til Juventus – 90,0 mio. € (675 mio. kr.)

9. pladsen på listen går til den tidligere Real Madrid spiller, Gonzalo Higuain, som i en sen alder er blevet solgt til et beløb, der gør ham til verdens 9. dyreste fodboldspiller nogensinde mellem de to italienske klubber Napoli og Juventus.

8. Christiano Ronaldo – Manchester United til Real Madrid –  94 mio. € (705 mio. kr.)

En af verdenshistoriens bedste fodboldspillere,  blev i 2009 solgt til Real Madrid fra Manchester United, for 94 mio euro. Portugiseren har i mange år været blandt verdens bedste fodboldspiller i skarp konkkurene med sin evige rival, Lionel Messi

7. Ronaldo – Real Madrid til Juventus – 100 mio. € (750 mio. kr)

Sammen med Neymar er Ronaldo også på listen hele 2 gange. I en alder af 33 er Ronaldo blevet solgt fra Real Madrid til Juventus for et beløb på hele 750 mio. danske kroner. Dette gør ham til den eneste spiller på listen, der er blevet solgt i en alder over 30 år. 
6. Gareth Bale – Tottenham til Real Madrid – 100.759.418 mio. € (755,7 mio kr.)

Den walisiske fodboldspiller, Gareth Bale, skiftede i 2013 fra Tottenham til den spanske konge-klub Real Madrid. Prisen på Gareth Bale blev i første omgang annoncerede til at ligge under prisen på Cristiano Ronaldo, men senere er den nøjagtige pris på Gareth Bale blevet afsløret til at være 101.759.418 mio. euro, svarende til 755,7 mio. danske kroner.

4. Paul Pogba – Juventus til Manchester United – 105 mio. € (787,5 mio. kr.) 

Paul Pogba forlod tilbage i 2012 Manchester United til fordel for Juventus på en såkaldt free transfer. Her blev Pogba en kæmpe succes og var med til at få Juventus tilbage på højeste plan. Gennem sin tid i Juventus og sin tid på det franske landshold, øgede Pogbas de næste 4 år sin markedsværdi enormt og der blev længe snakket om, at hvis han blev solgt, så vil han blive verdens dyreste fodboldspiller. Det skete så i august 2016, hvor Manchester United (i tæt kapløb med Real Madrid) købte ham tilbage og gjorde ham til verdens dyreste fodboldspiller og derfor en førsteplads på denne liste.

 

 

4. Ousmane Dembélé – Dortmund til FC Barcelona. 105 mio. € (787,5 mio. kr.) 

Super talentet fra Dortmund blev solgt til Barcelona kort efter Barcelona havde solgt Neymar til PSG. Handlen er den 2. største i fodbold historien.

3. Phillippe Coutinho – Liverpool til FC Barcelona – 120 mio. € (900 mio kr.)

Verdens næstdyreste fodboldspiller er Phillipe Coutinho, efter mange måneders omtale lykkedes det for Barcelona i januar 2018 at købe midtbanespillere fri fra Liverpool.

2. Kylian Mbappé – Monaco til PSG – 135 mio. € (1 mia. kr.)

Den nykårede verdensmester og franske stortalent blev i 2018 solgt til mægtige Paris Saint-Germain fra rivalerne i Monaco. Den blot 19-årige franskmand anses for at være en af de største fodbold talenter i verden. 

1. Neymar – Barcelona til PSG – 222 mio. € (1,665 mia. kr.)

Den Brasialienske superstjerne Neymar, lander på listens 1. plads. Med skiftet fra Barcelona til PSG er Neymar den suverænt dyreste fodboldspiller i verdenshistorien, han er den eneste spiller der er blevet solgt for over 1 mia. danske kroner og han har pænt stykke ned til nummer 2 på listen.
1 Kommentar

  1. Tak for det Michael. Fejlen er rettet. 🙂

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest