Bidrag Til Siden

 

Synes du godt om sidens indhold og har du lyst til at bidrage til siden, kan du bidrage i form af forskellige kryptovalutaer. Bidrag til siden kan ske ved at overfører kryptovalutaer til disse adresser. Alle bidrag er velkomne.

 

Bitcoin: 19ADckw2A9q9iYVZi3PeeVdZNsuebmm8eL

Bitcoin Cash: 1914xFLPrM6TYct4zza6brP1WNtSEPCn9d

Ethereum: 0xfa9BA0b887EC5405c14CA990d49488136a841C7F

Litecoin: LcG4iKiKDoUMvzfif1XJE8iGYTGfDoRMsU

Dash: XhPcVvgBKmpZHrTvoBfZECgKZpdjevHZ7d

 

Vil du selv i gang med at optjene gratis kryptovalutaer, er den nemmeste måde via coinpot, som er en hjemmeside, hvor du kan samle gratis kryptovalutaer via forskellige hjemmesider. Når du har oprettet en gratis konto hos https://coinpot.co/ kan du overføre gratis kryptovalutaer via de nedenfor nævnte hjemmesider, det er hurtigt, gratis og enkelt og kan bidrage til en forståelse af, hvordan man overfører og modtager kryptovalutaer.

 

Tjen gratis bitcoins: http://moonbit.co.in

Tjen gratis Bitcoin Cash: http://moonb.ch

Tjen gratis Litecoins: http://moonliteco.in

Tjen Gratis Dogecoins: http://moondoge.co.in

Tjen Gratis Dash: http://moondash.co.in

 

Disse hjemmesider er den letteste måde at komme igang med at optjene bitcoins og andre kryptovalutaer på, alt hvad de kræves er at du tilmelder dig via en valid email adresse. De coins du optjener via de ovenfor nævnte hjemmesider overføres direkte til din coinpot wallet på https://coinpot.co, når du har optjent nok af de forskellige kryptovalutaer kan du udbetale dine coins. 

 

 

 

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest