fbpx

Vælg side

FLEST LIKES PÅ FACEBOOK

Flest Likes På Facebook

Hvilken person har flest likes på facebook, hvor mange likes har personen, og hvad er personen kendt for. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret liste over verdens mest likede personer på Facebook. Til tider sletter facebook en masse falske profiler i deres system, hvilket betyder at nogle af de mest likede personer på Facebook, kan have færre følgere efter vi har opdateret listen.

10. Michael Jackson

71 mio. likes

Michael Jackson også kendt som “Kongen af pop” er den eneste på denne liste som ikke længere er i blandt os. Hans album Thriller fra 1982 er verdenhistoriens bedst sælgende album, med over 100 mio. solgte albums. I alt har han solgt over 350 millioner albums i hele verden.

9. Taylor Swift

71 Mio. likes

Taylor Swift er en amerikansk sangerinde og sangskriver. Hun underskrev sin første pladekontrakt i en alder af kun 15 år. Taylor Swift har på verdensplan solgt over 50 millioner albums. Hun har også vundet en masse priser igennem årene.

8. Justin Bieber

76 mio. likes

Justin Bieber blev som kun 13 årig opdaget igennem det gigantiske medie Youtube. Herefter gik hans karriere kun en vej og op gennem årene gik hans fanskare fra at være helt unge til også at gælde det ældre publikum.

7. Will Smith

77 mio. likes

Will Smith blev født i 1968 og er kendt for utallige film og serier. Will Smith er en af Hollywoods bedst betalte skuespillere. Han har vundet et hav af titler og priser for hans roller i forskellige film. Han har bl.a vundet 4 Grammy priser.

6. Rihanna

79 mio. likes

Rihanna er sanger, sangskriver, og forretningskvinde. Hun er anerkendt for at favne forskellige musikalske stilarter og genopfinde hendes image gennem hele sin karriere. Rihanna har solgt over 250 millioner plader og er derfor en af verdens bedst sælgende musikartister.

5. Eminem

86 mio. likes

Eminem, er en amerikansk rapper, sangskriver, producer og skuespiller. Han har igennem årene produceret en masse kæmpe hits som er strøget helt til tops på hitlisterne. I 2002 medvirkede han i filmen “8 Mile”, hvor han med sangen “Lose Yourself” vandt en oscar for bedste sang. Han er den første hip hop sanger nogensinde til at vinde oscarprisen.

4. Lionel Messi

90 mio. likes

Linoel Messi er listens 2. fodboldspiller. Han spiller til dagligt i FC Barcelona. Lionel Messi er kendt for at være mere sky i forhold til de andre personer på denne top 10 liste, men på trods af det, opnår Lionel Messi stadig en høj placering på denne liste.

3. Vin Diesel

100 mio. likes

Mark Sinclair bedre kendt som Vin Diesel , er en amerikansk skuespiller og producent. Vin Disels’s internationale berømmelse steg kraftigt i vejret efter sin rolle som Dominic Toretto i The Fast and the Furious- franchisen. Vin Diesel har også udsigt til at skulle have en rolle i de kommende Avatar film.

2. Shakira

100 mio. likes

Shakira er fra Columbia og er kendt som sangerinde, sangskriver, danser, pladeproducer og skuespiller. Hun indtog verdenscenen med sit album Laundry Service, hvor bl.a. nummeret “Whenever, Whereever indgår. Herudover indspillede hun nummeret “Waka Waka” som den officielle sang til FIFA VM i 2010.

1. Cristiano Ronaldo

122 mio. likes

Cristiano Ronaldo er en af historiens bedste fodboldspillere, og han har en kæmpe fanskare på verdensplan. Han er både den person i verden med flest likes på Facebook, og flest følgere på Instagram. Gennem tiden har han scoret utallige mål for det portugisiske landshold, samt Real Madrid, Manchester United og Juventus.

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

Kategorier

Statistik

  • 45
  • 60
  • 573
  • 2.511
  • 46.195

ARKIVER