Flest Likes På Facebook

Hvilken person har flest likes på facebook, hvor mange likes har personen, og hvad er personen kendt for. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret liste over verdens mest likede personer på Facebook. Til tider sletter facebook en masse falske profiler i deres system, hvilket betyder at nogle af de mest likede personer på Facebook, kan have færre følgere efter vi har opdateret listen.
 

 

 

10. Taylor Swift – 72,5 mio. likes.

Den amerikanske sangerinde Taylor Swift runder listen af med sine lidt over 72,5 mio. likes.

 

 

 

9. Michael Jackson – 72,9 mio. likes

Kongen af pop, Michael Jackson, indtager listens 9. plads med i alt 72,9  mio. likes på Facebook. Michael Jackson og hans album Thriller fra 1982 er verdens historiens bedst sælgende album, med over 100 mio. solgte albums.

 

 

 

8. Will Smith – 77,4 mio. likes

På listens 8. plads finder vi den amerikanske skuespiller Will Smith han har i alt 77,5 mio. likes på Facebook. Will Smith er kendt for utallige film og serier og er en af Hollywoods bedst betalte skuespillere.

 

 

 

7. Justin Bieber – 77,6 mio. likes.

Det canadiske pop ikon indtager listens 7. plads med i alt 77,6 mio. likes på facebook.

 

 

 

6. Rihanna – 80,1 mio. likes

6. pladsen på listen over verdens mest likede personer på Facebook, tilhører Rihanna. Den amerikanske pop prinsesse har i alt 80,1 mio. likes på Facebook.
 

 

 

5. Eminem – 88,2 mio. likes.

Den amerikanske rapper, sangskriver, producer etc. Er den 5. mest likede person på Facebook. Han har i alt 88,2 mio. likes på det sociale medie. 

 

 

 

4. Lionel Messi – 89,9 mio. likes

Linoel Messi er listens 2. fodboldspiller med sine i alt 89,9 mio. likes på Facebook. Den evige rival, Cristiano Ronaldo, har dog på denne liste overhalet Messi.

 

 

 

3. Vin Diesel – 98,8 mio. likes

Manden der især er kendt for “fast and Furious” filmene indtager listens 3. plads med i alt 101,1 mio. likes på Facebook.

 

 

 

2. Shakira – 102,0 mio. likes.

Shakira er det er den person i verden med næstflest likes på Facebook. Den colombianske sangerinde har i alt 102,0 mio. likes på Facebook.

 

 

 

1. Cristiano Ronaldo – 122,6 mio. likes 

Den portugisiske fodboldspiller er blandt verdenshistoriens bedste fodboldspillere nogensinde. Han indtager 1. pladsen med i alt 122.6 mio. likes på Facebook.
0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest