fbpx

Vælg side

FODBOLDKLUB MED STØRST OMSÆTNING

Fodboldklub Med størst Omsætning

Hvilken fodboldklub er verdens største økonomiske fodboldklub og hvor stor er fodboldklubbens omsætning. På denne top 10 liste over fodboldklub med størst omsætning, finder du de fodboldklubber som har haft den største omsætning i året 2018/2019.

 Omsætningen er afrundet til hele tal i danske kroner. 

10. Juventus

3.4 Milliarder Kroner

Juventus spiller til dagligt i den italienske Serie A. Juventus er den eneste italienske fodboldklub som er repræsenteret på denne liste og må dermed betegnes som den største fodboldklub i Italiensk fodbold. De kæmper ofte med om mesterskabet og klarer sig fint i den europæiske Champions League, hvor indtægterne er enormt indbringende for klubben.

9. Chelsea

3.8 Milliarder Kroner

Chelsea spiller til dagligt i den engelske Premier League, hvor de kæmper med om topplaceringerne hvert eneste år. Efter mange år med store transferkøb, er Chelsea igang med at bygge et nyt hold op omkring deres unge talenter.

8. Tottenham

3.9 Milliarder Kroner

Tottenham er endnu en engelsk klub, som til dagligt spiller i Premier League i England. De har tidligere haft danske Christian Eriksen i truppen og har de seneste år gjort det rigtig godt i Premier League og i Champions League., hvilket har medført store økonomiske indtægter.

7. Liverpool

4.5 Milliarder Kroner

Vi forsætter med de engelske klubber lidt endnu og denne gang er det Liverpool som også spiller i Premier League. Liverpool er specielt de sidste par år vokset helt enormt og er i øjeblikket blandt favoritterne til at vinde Premier League og Champions League hvert år. Den store succes på fodboldbanen giver helt enorme indtægter, hvilket må glæde de mange Liverpool fans i Danmark.

6. Manchester City

4.55 Milliarder Kroner

Den engelske klub Manchester City er den klub i England med den næsthøjeste omsætning. Efter Sheikh Mansour tilbage i 2008 købte Manchester City er klubben steget helt til tops i Europa. Klubben har købt dyrt ind af fodboldspillere, men har alligevel på grund af deres succes på fodboldbanen formået at få deres indtægter til at stige endnu mere.

5. Paris Saint-Germain

4.75 Milliarder Kroner

Den franske fodboldklub Paris Saint-Germain blev i 2011 overtaget af Sheikhen Tamim Bin Hamad Al Thani. Paris Saint-Germain har efterfølgende haft fodboldspillere som David Beckham og Zlatan Ibrahimovic og råder i dag over storspillere som Neymar og Kylian Mbabbe som er verdens dyreste fodboldspillere. Derfor er klubben altid favorit til det franske mesterskab, men har endnu til gode at vinde Champions League.

4. Bayern Munchen

4.9 Milliarder Kroner

Storklubben i tysk fodbold Bayern Munchen er selvfølgelig også med på denne top 10 liste. Klubben spiller hvert år med om mesterskabet i Bundesligaen og klarer sig flot i Champions League. Bayern Munchen er kendt for at købe sig til de bedste spillere i Bundesligaen grundet deres store økonomi, som de andre klubber i Tyskland har svært ved at takke nej til.

3. Manchester United

5.3 Milliarder Kroner

Den største økonomiske fodboldklub i England er Manchester United. Fodboldklubben har i mange år været en drømme klub for rigtig mange fodboldspillere verdenen over. Klubben lider lidt i forhold til resultater på banen i disse år, men omsætningen på 5.3 Milliarder kroner fortæller lidt om, hvor stor en fodboldklub Manchester United er på verdensplan.

2. Real Madrid

5.65 Milliarder Kroner

Real Madrid er i denne omgang “kun” nr. 2 på denne top 10 liste, men har i mange af de foregående år ligget nr. 1. Real Madrid er kendt for at huserer nogle er verdens bedste fodboldspillere og klarer sig altid godt i den hjemlige lige i Spanien, samt i Champions League som de har domineret de seneste år. Real Madrid er en kæmpe klub, hvor indtægterne altid vil strømme ind på grund af fodboldens store popularitet på verdensplan.

1. Barcelona

6.3 Milliarder Kroner

Barcelona kan tage prisen som den fodboldklub i verden med den største omsætning. Det er første gang i klubbens historie at det sker. Barcelona har formået at skabe en kæmpe popularitet via deres underholdende fodboldspil på banen, men også via fodboldspillere som Ronaldinho og Lionel Messi, som er idoler for mange fans verdenen over. Den store popularitet har gjort, at økonomien i klubben er vokset helt enormt, og derfor ligger de nr. 1 på denne top 10 liste over fodboldklub med størst omsætning.

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

Kategorier

Statistik

  • 0
  • 75
  • 522
  • 2.733
  • 48.469

Seneste kommentarer

ARKIVER