fbpx

Vælg side

MEST SCORENDE I PREMIER LEAGUE

Mest Scorende I Premier League

Hvilken fodboldspiller har scoret flest mål i Premier League, hvor mange mål har han scoret, og hvilke fodboldklubber har han spillet for. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret liste over de mest scorende spillere nogensinde i Premier League.

10. Les Ferdinand

149 mål

Les Ferdinand blev den første spiller i Premier Leagues historie til at score for 6 forskellige klubber. Hans mest succesfulde klubber var Queens Park Rangers og Newcastle United, hvor han scorede størstedelen af sine 149 mål.

9. Michael Owen

150 mål

Liverpool-legenden indtager top 10 listen med sine 150 scoringer i sin tid i Premier League. Michael Owen nåede også at spille i Stoke City, Newcastle United samt hos ærkerivalerne fra Manchester United inden han sluttede sin karriere.

8. Jermain Defoe

162 mål

Jermain Defoe har scoret størstedelen af sine 162 mål for Tottenham, hvor han han var i to omgange. I alt nåede han at spille 496 kampe i Premier League. Efter hans tid i Tottenham, spillede han for Sunderland og Bournemouth.

7. Robbie Fowler

163 mål

Liverpool-Legenden Robbie Fowler er med sine 163 mål en af de mest scorende spillere i Premier League nogensinde. Robbie Fowler nåede også at spille for Leeds United og Manchester City inden han indstillede karrieren.

6. Thierry Henry

175 mål

Arsenal Legenden som i 2014 indstillede karrieren, nåede at score i alt 175 for “The Gunners”. De 175 mål er det næst højeste antal mål der nogensinde er scoret af en udlænding i Premier League.

5. Frank Lampard

177 mål

Chelsea ikonet Frank Lampard som i dag er klubbens manager, nåede at score i alt 177 mål i Premier Leagua, inden han stoppede karrieren. Det gør ham til den mest scorende midtbanespiller nogensinde i Premier League. Chelsea som Frank Lampard spillede for er i dag en af de fodboldklubber med størst omsætning.

4. Sergio Agüero (aktiv)

180 mål

Den eneste spiller på top 10 listen over de mest scorende nogensinde i Premier League som stadig er aktiv. Han spiller i dag for Manchester City som også er den eneste klub han har repræsenteret i hans tid i Premier League. De 180 mål er det højeste antal mål der nogensinde er scoret af en udlænding i Premier League.

3. Andy Cole

187 mål

Andy Cole var en del af det legendariske Manchester United hold som i 1999 vandt The Treble. Han spillede sammen med blandt andre Peter Schmeichel og David Bechham. Andy Cole nåede at score i alt 187 mål i Premier League.

2. Wayne Rooney

208 mål

Wayne Rooney nåede i hans Premier League karriere at blive en af de mest scorende nogensinde. De fleste af hans mål scorede han for Manchester United, men inden han kom til klubben bombede han for Premier League klubben Everton. I alt scorede han 208 mål i Premier League.

1. Alan Shearer

260 mål

Newcastle legenden, Alan Shearer nåede at score 260 mål i Premier League i hans karriere. Alan Shearer tilbragte størstedelen af sin karriere i Newcastle United, men nåede også at spille for Blackburn Rovers. Alan Shearer har sat en helt utrolig flot rekord og det bliver spændende at se, om der nogensinde er en fodboldspillere der kommer til at overtage tronen fra Alan Shearer.

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

Kategorier

Statistik

  • 6
  • 75
  • 528
  • 2.739
  • 48.475

Seneste kommentarer

ARKIVER