Mest Scorende i Premier League

Hvilken spiller har scoret flest mål i Premier League, hvor mange har han scoret, og hvilke klubber har han spillet for. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret liste over de mest scorende spillere nogensinde i Premier League.

Den bedste engelske række har siden den. 20 februar 1992 haft navnet Premier League.

Sidst opdateret: 30-10-2017. Kilde: Wikipedia
10. Teddy Sheringham – 147 mål

Teddy Sheringham er med sine 147 mål Premier Leagues 10. mest scorende nogensinde. Teddy Sheringsham scorede de fleste af sine 147 mål for Tottenham Hotspur, men havde vel nok sin mest succesfulde tid i Manchester United.

9. Les Ferdinand – 149 mål

Les Ferdinand blev den første spiller i Premier Leagues historie til at score for 6 forskellige klubber. Hans mest succerfulde klubber var Queens Park Rangers og Newcastle United, hvor han scorede størstedelen af sine 149 mål.

8. Michael Owen – 150 mål

En anden Liverpool legende indtager listens 8. plads med sine 150 scoringer i sin tid i Premier League. Michael Owen nåede også at spille i Stoke City, Newcastle United samt hos ærkerivalerne fra Manchester United inden han sluttede sin karriere.

7. Jermain Defoe – 161 mål (stadig aktiv)

Jermain Defoe er stadig aktiv i Premier League. Han har scoret størstedelen af sine 161 mål for Tottenham,  hvor han har været i to omgange. Siden hen har han været i Sunderland, men spiller i dag i klubben Bournemouth, hvor han forsat har mulighed for at komme højere op på listen over den mest scorende i Premier League.

6.  Robbie Fowler – 162 mål

Listens 6. plads går til Liverpool Legenden Robbie Fowler som med sin 162 mål er en af de mest scorende spillere i Premier Leagues historie. Robbie Fowler nåede også at spille for Leeds United og Manchester City inden han indstillede karrieren.
5. Thierry Henry – 175 mål

Arsenal Legenden som i 2014 indstillede karrieren nåede at score i alt 175 for “The Gunners”. De 175 mål er det højeste antal mål der nogensinde er scoret for en udlænding i Premier League.

4. Frank Lampard – 177 mål

På en 4. plads ligger Chelsea ikonet Frank Lampard. Midtbanemanden scorede i sin tid i Premier League 177 mål, hvilket gør ham til den mest scorende midtbanespiller nogensinde i Premier League.

 

3.  Andrew Cole – 187 mål

Andrew Cole var en del af det legendariske Manchester United hold som i 1999 vandt The Treble, sammen med blandt andre Peter Schmeichel og David Bechham. Han får 2. pladsen på listen med sine i alt 187 mål, som han scorede for 6 forskellige klubber i Premier League.

 

2. Wayne Rooney – 208 mål (stadig aktiv)

Den nuværende Everton spiller som nok mest er kendt for sin karriere i Manchester United er nu oppe på i alt 208 mål i Premier League, hvilket gør ham til den 2. mest scorende spiller nogensinde i Premier League.

1. Alan Shearer – 260 mål

1. pladsen på listen går til Newcastle legenden, Alan Shearer som nåede at score 260 mål i Premier League i hans karriere. Alan Shearer tilbragte størstedelen af sin karriere i Newcastle United, men nåede også at spille for Blackburn Rovers. Alan Shearer indtager en flot 1. plads på denne liste over den mest scorende i Premier League nogensinde.
0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest