fbpx

Vælg side

VERDENS DYRESTE FODBOLDSPILLER

Verdens Dyreste Fodboldspiller

Titlen som verdens dyreste fodboldspiller er en af de mest prestigefyldte i fodboldens verden, med kæmpe handlen mellem Barcelona og PSG er Neymar den absolutte dyreste spiller i verdenshistorien, med en pris på over 1,6 mia. danske kroner.

Priserne på verdens dyreste fodboldspiller i vores liste er opgjort ud fra en EURO-Kurs på 750, hvor vi runder op til hele tal.

10. Eden Hazard

100 mio. € (750 mio. kr.)

Efter mange år i Chelsea med stor succes, kom den Belgiske stjerne Eden Hazard efter flere års spekulationer til Real Madrid i 2019. Salget gør ham til verdens historiens 10. dyreste spillerkøb nogensinde.

9. Cristiano Ronaldo

100 mio. € (750 mio. kr.)

I en alder af 33 år er Ronaldo blevet solgt fra Real Madrid til Juventus for et beløb på hele 750 mio. danske kroner. Dette gør ham til den eneste spiller på listen, der er blevet solgt i en alder over 30 år. Cristiano Ronaldo kan også findes på top 10 listen over flest likes på Facebook.

8. Gareth Bale

101 mio. € (758 mio. kr.)

Den walisiske fodboldspiller, Bale, skiftede i 2013 fra Tottenham til den spanske konge-klub Real Madrid. Prisen på Bale blev i første omgang annonceret til at ligge under prisen på Cristiano Ronaldo, men senere har det vist sig at prisen rent faktisk var højere.

7. Paul Pogba

105 mio. € (788 mio. kr.)

Pogba forlod i 2012 Manchester United til fordel for Juventus på en fri transfer. I 2016 købte Manchester United (i tæt kapløb med Real Madrid) Pogba tilbage og var på det tidspunkt verdens dyreste fodboldspiller

6. Ousmane Dembélé

105 mio. € (788 mio. kr.)

Super talentet fra Dortmund blev solgt til Barcelona kort efter Barcelona havde solgt Neymar til PSG. Barcelona havde pludselig en masse penge som skulle bruges til at investere i nye spillere. En af dem blev Ousmane Dembélé, som Barcelona mente kunne udfylde tomrummet efter Neymars afgang. 

5. Antoine Griezmann

120 mio. € (900 mio. kr.)

Den lille franske måltyv, kom efter længere tids forhandlinger mellem  hans daværende klub Atlético Madrid og FC Barcelona, til den catalanske hovedstads klub i 2019.  Antoine Griezmann dyre købspris skyldes hans store succes for Atlético Madrid, samt hans succes på landsholdet. 

4. Phillipe Coutinho

120 mio. € (900 mio. kr.)

Phillipe Coutinho var længe et varmt navn i Barcelona efter hans store præstationer for Liverpool, og efter mange måneders forhandlinger lykkedes det for Barcelona i januar 2018 at købe midtbanespillere fri fra Liverpool.

3. João Félíx

126 mio. € (945 mio. kr.)

Det portugisiske stortallet skiftede i 2019 den portugiske klub Benfica ud, med Altético Madrid. Den største handel nogensinde i den spanske klubs historie. Joäo Félíx var på dette tidspunkt ukendt for rigtig mange fodboldfans, hvilket blot gjorde den store købspris endnu mere overraskende.

2. Kylian Mbappé

145 mio. € (1 miA. kr.)

Den nykårede verdensmester og franske stortalent blev i 2018 solgt til mægtige PSG fra rivalerne i Monaco. Den blot 19-årige franskmand anses for at være en af de største fodbold talenter i verden og skulle han på et tidspunkt ønske at forlade PSG, står mange klubber klar i kulissen til at købe franskmanden for højst sandsynligt endnu et rekordbeløb. 

1. Neymar

222 mio. € (1,67 mia. kr.)

Med skiftet fra Barcelona til PSG er Neymar den suverænt dyreste fodboldspiller i verdenshistorien, Neymar’s skifte skød efterfølgende transferpriserne i vejret, og derfor er mange af fodboldspillerne på listen nyere handler. Neymar var utilfreds i Barcelona, men klubben ville ikke sælge ham. Derfor var PSG nødt til at indløse brasilianerens frikøbklausul på intet mindre end 222 mio. € 

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

Kategorier

Statistik

  • 2
  • 75
  • 524
  • 2.735
  • 48.471

Seneste kommentarer

ARKIVER