Verdens Hurtigste Biler

Hvilken bil er verdens hurtigste, hvor hurtig er den, og hvem har produceret den. Det finder du svaret på i vores opdateret liste over verdens hurtigste biler. Kategorien er for de biler der er serieproduceret og må køre på normale veje.

Kilde: verdenslisten.dk
 

 

 

 

10. Noble M600: (362 km/t)

Noble M600 er håndbygget og lavet i Leicestershire. Det er en af de hurtigste britiske biler. Prisen på denne bil vurderes at være omkring 1,6 millioner kroner. 

 

 

 

 

9. Zenvo ST1: (375 km/t)

Listens 9. plads burde lyde velkendt for de danske bil entusiaster, det er nemlig det danske firma Zenvo som står bag produktionen af bilen. Der er i alt blevet produceret 15 stk. af den danske superbil.

 

 

 

 

8. Pagani Huayra: (383 km/t)

Listen rundes af med modellen Huayra fra den italienske superbil producent Pagani. Bilen slog faktisk omgangs tiderne fra sine konkurrenter på, det populære britiske bil program Top Gear i 2013, men det er dog langt fra nok til et give den titlen som verdens hurtigste bil.

 

 

 

 

7. McLaren F1: (387 km/t)

Listens 7. plads er ret unik i forhold til de andre biler på top ti listen. For det første er førersæddet placeret midt i bilen og for det andet er bilen mere end 20 år gammel og blev seneste produceret i 1998, alligevel holder bilen stadig en placering som verdens 7. hurtigste bil nogensinde.

 

 

 

 

6. Koenigsegg CCR: (390 km/t)

6. pladsen indtages af den anden model fra den svenske superbil producent Koenigsegg. CCR modellen nåede kun at blive produceret i 14 stk. inden den blev udfasede og erstattet med CCX modellen som var tilpasset bedre til det amerikanske marked. Topfarten på 390 km/t kan man dog ikke tage fra CCR modellen.
 

 

 

 

5. Saleen S7 Twin-Turbo: (399.1 km/t)

Verdens 5. hurtigste bil er produceret af den amerikanske bil producent Saleen, som med deres S7 Twin-turbo model har nået hastigheder i nærheden af de 400 km/t.

 

 

 

 

4. SSC Ultimate Aero: (411 km/t)

Verdens 4. hurtigste bil havde i en kort periode i 2007 titlen som verdens hurtigste bil. Nu indtager bilen dog blot en 4. plads på listen, det er den amerikanske producent SSC Northamerica som har bygget bilen med en topfart på ikke mindre end 411 km/t.

 

 

 

 

3. Bugatti Chiron: (420 km/t)

Bugatti Chiron indtager med sine 420 km/t denne listes 3 plads. Denne bil har 1500 hk og hvis du kører 420 km/t, tager det kun 6 min og 49 sekunder at tømme brændstofstanken, som er på 100 liter. 

 

 

 

 

2. Bugatti Veyron Super Sport: (430 km/t)

Verdens mest kendte superbil producent, indtager 2. pladsen på vores liste med deres Bugatti Veyron Super Sport model som i 2010 satte rekorden med en fart på 430 km/t, som på daværende tidspunkt var verdens hurtigste og ifølge Guinness Rekord bogen et det stadig verdens hurtigste bil.

 

 

 

 

1. Hennessey Venom GT:  (434,5 km/t)

Den amerikansk producerede bil stjal den 14. februar 2014 rekorden som verdens hurtigste bil, fra kongen og vel nok den mest kendte super bil, Buggatti Veyron Super Sport. Hennessery Venom GT lavede rekorden på en NASA test bane som gjorde det muligt at nå en fart på 434,5 km/t.
3 Kommentarer

  1. Det havde en meget flot aktie. Tak.

    Svar
  2. fed bil

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest