fbpx

Vælg side

VERDENS HURTIGSTE BILER

VERDENS HURTIGSTE BILER

Top 10 over De Hurtigste biler I Verden

Hvilke biler er verdens hurtigste biler, hvor hurtige er de, og hvem har produceret dem. Det finder du svaret på i vores opdateret liste over verdens hurtigste biler. Kategorien er for de biler der er serieproduceret og må køre på normale veje.

10. Porsche 9FF GT9

409 km/T

Baseret på Porsche 911 GT3, var det eneste formål bag GT9’s oprettelse at bryde hastigheds-rekorder. Desværre får bilen ikke den kredit, den fortjener i dag, da der kun er produceret 20 enheder. På trods af dette var Porsche 9FF GT9 blandt de hurtigste biler i verden i 2008. Porsche 9FF GT9 er også hurtigere end nogle af verdens hurtigste motorcykler.

9. Koenigsegg Regera

 410 km/T

Regera oversættes bogstaveligt talt til “regeringsperiode”. Koenigsegg Regera kan prale af et prismærke på 1,9 millioner dollars. Herudover har den en hybrid drivkraft med en 5.0L V8 motor, der producerer 1500 hestekræfter, hvilket gør det muligt at nå tophastigheden på 410 km/t

8. SSC Ultimate Aero TT

412 km/T

SSC Ultimate Aero TT kom ud, da Bugattis Veyron var på toppen af ​​sin popularitet. Bilen blev straks den hurtigste produktionsbil i verden, da den toppede med 412 km/t i 2007. Prisen på denne sports bil lyder på “kun” 225.000 dollars.

7. Bugatti Veyron Sport

431 km/T

Da SSC Ultimate Aero TT fjernede Bugatti Veyrons hastighedsrekord i 2007, var det bare et spørgsmål om tid, før Bugatti gjorde comeback. Bugatti Veyron blev produceret i en ny Super Sport-trim, med ekstra 200 hestekræfter, samt adskillige aerodynamiske finpudsninger, for at få den til at skære sig igennem vinden foran sig.

6. Hennessey Venom GT

435 km/T

For at fremstille den hurtigste produktionsbil i verden ændrede Hennessey på den lille og aerodynamiske Lotus Elise. De monterede den med en imponerende 7.0L dobbelt-turbo V8, der yder hele 1244 hestekræfter.

5. Koenigsegg Agera R

440 km/T

Kun 18 enheder af Koenigsegg Agera R er solgt i løbet af bilens levetid. På trods af at den er 9 år gammel, regnes denne luksuriøse hyperbil blandt de hurtigste produktionsbiler, der nogensinde er lavet med en tophastighed på 440 km/t.

4. Koenigsegg Agera RS

447 km/T

Agera RS repræsenterer den hurtigste og mest kraftfulde bil som Koenigsegg hidtil har produceret. Døbt “det ultimative sporværktøj”, var det en nyere version af den ellers anerkendte Agera R. Koenigsegg Agera RS kan via hybrid drivkraft levere en samlet effekt på 1341 hestekræfter, og vejer små 2855 kg.

3. SSC Tuatara

483 km/T

Hvis udseendet på denne super bil ikke er nok til at være med på denne liste, må SSC Tuatara’s 1750 hestekræfter og 5,9L V8 motor bestemt være det. Producenten bag SSC Tuatara hævder, at den snart vil overstige 490 km/t, hvilket gør bilen til en frygtelig udfordrer til Bugatti Chiron.

2. Hennessey Venom F5

483 km/T

Venom F5 er Hennessey’s forsøg på at tage hastigheds rekorden, de mistede i 2017, efter succesen med deres berømte Venom GT. Hennessey Venom F5 har en 7,4L V8 motor, der skubber bilen op på 100 km/t på 2 sekunder, hvilket også skyldes bilens lette ramme.

1. Bugatti Chiron Sport

489 KM/T

Der er kun en bil, der i øjeblikket har ret til at kalde sig selv “hurtigst”. Bugatti Chiron Sport tjente denne ret i oktober 2019, hvor den nye større udgave af den “normale” Chiron satte hastighedsrekord med 100 ekstra hestekræfter. Bugatti har for nyligt sat 30 nye biler i produktion.

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

Kategorier

Statistik

  • 5
  • 75
  • 527
  • 2.738
  • 48.474

Seneste kommentarer

ARKIVER