Verdens Hurtigste Rutsjebaner

Hvilken rutsjebane er verdens hurtigste, hvor hurtig er den, og hvor i verden ligger den. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret liste over verdens hurtigste rutsjebaner.

Kilde: Wikipedia
 

 

 

10. Millennium Force – 150 km/t

Listen rundes af med forlystelsen, Millennium Force, som er den anden rutsjebane på listen, som ligger i forlystelsesparken Cedar Point i USA. Rutsjebanen skyder gæsterne afsted med en fart på 150 km/t. 

 

 

 

 

8. Steel Dragon 2000 – 153 km/t

Verdens 8. hurtigste forlystelse, Steel Dragon 2000, ligger i forlystelsesparken Nagashima Spa Land i Japan. Rutsjebanen farer afsted med en fart på 153 km/t. 

 

 

 

8. Fury 325 – 153 km/t

I forlystelsesparken, Carowinds i USA, ligger verdens Fury 325 som har en delt 8. plads på listen over verdens hurtigste rutsjebaner. Fury 325 sender gæsterne afsted med en fart på 153 km/t.

 

 

 

5. Ring Racer – 160 km/t 

Den første europæiske rutsjebane som sniger sig ind på top ti listen over verdens hurtigste rutsjebaner. Rind Racer hedder forlystelsen, som ligger i Tyskland, skyder gæsterne afsted med en fart på 160 km/t. 

 

 

 

 

5. Tower of Terror II – 160 km/t

I forlystelsesparken Dream world i Australien, ligger den anden af de rutsjebaner der deler 5. pladsen som verdens hurtigste rutsjebane. Tower of Terror 2 hedder forlystelsen som skyder gæsterne afsted med en fart på 160 km/t. 
 

 

 

5. Superman: Escape from Krypton – 160 km/t

Tre rutsjebaner deler 5. pladsen over verdens hurtigste rutsjebaner. Den første af dem er, Superman: Escape from Krypton, som ligger i forlystelsesparken, Six Flags Magic Mountain i USA. Forlystelsesparken har i alt 19 Rutsjebaner mere end nogen anden forlystelsespark i verden. 

 

 

 

4. Dodonpa- 172 km/t

I Japan finder vi verdens 4. rutsjebane. Dodonpa kører afsted med 172 km/t og havde indtil 2003 rekorden som verdens hurtigste rutsjebane. Forlystelsen ligger i forlystelsesparken Fuji-Q Highland. 

 

 

 

3. Top Thrill Dragster – 190 km/t

Verdens 3. hurtigste Rutsjebane, Top Thrill Dragster, skyder gæsterne afsted med en fart på 190 km/t.  Rutsjebanen ligger i forlystelsesparken, Cedar Point, som er en af verdens mest kendte forlystelsesparker for rutsjebane entusiaster. 

 

 

 

2. Kingda Ka – 206 km/t

I en af verdens vildeste forlystelsesparker, Six Flags Great Adventures i New Jersey USA, ligger verdens næsthurtigste forlystelse Kingda Ka. Rutsjebanen skyder gæsterne afsted med en fart på 206 km/t. Kingda Ka er samtidig også verdens højeste rutsjebane med en højde på 139 meter. 

 

 

 

1. Formula Rossa – 240 km/t

Verdens hurtigste rutsjebane er Formula Rossa, som er en forlystelse i Ferrari World placeret i Abu Dhabi de Forenede Arabiske Emirater. Forlystelsen skyder gæsten afsted med en fart, hvor man efter 5 sekunder opnår den maximale hastighed. Formula Rossa går fra 0-100 km/t på 2 sekunder, hurtigere end alverdens superbiler. 
0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest