fbpx

Vælg side

VERDENS HURTIGSTE RUTSJEBANER

Verdens Hurtigste Rutsjebaner

Hvilken rutsjebane er verdens hurtigste, hvor hurtig er den, og i hvilken forlystelsespark er det den placeret. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret liste over verdens hurtigste rutsjebaner.

10. Leviathan

148 km/t

I Canada ligger den storslåede forlystelsespark Canada’s Wonderland. Her kan du finde en af verdens hurtigste rutsjebanner som tager dig med på en tur på 148 km/t.

9. Millennium Force

150 km/t

Millennium Force er den anden rutsjebane på listen, som ligger i forlystelsesparken Cedar Point i USA. Rutsjebanen skyder gæsterne afsted med en fart på 150 km/t.

8. Fury 325

153 KM/T

I forlystelsesparken Carowinds i USA ligger endnu en af verdens hurtigste rutsjebaner. Fury 325 sender gæsterne afsted med en fart på 153 km/t..

7. Steel Dragon 2000

153 km/t

I Nagashima Spa Land i Japan ligger en af verdens hurtigste rutsjebaner. Rutsjebanen har en max. hastighed på 153 km/t. Nahashiman Spa Land, har flere besøgende end samtlige af Danmarks mest besøgte attraktioner. 

6. Superman: Escape from Krypton

160 km/t

Superman: Escape from Krypto ligger i forlystelsesparken, Six Flags Magic Mountain i USA. Forlystelsesparken har i alt 19 Rutsjebaner mere end nogen anden forlystelsespark i verden.

5. Red Force

180 km/t

Den eneste af verdens 10 hurtigste rutsjebaner som ligger i Europa, er rutsjebanen Red Force placeret i Ferrari Land i Spanien. Rutsjebanen har en max. hastighed på 180 km/t.

4. Do-Dodonpa

180 km/t

I Japan finder vi en anden af verdens hurtigste rutsjebaner Do-Dodonpa, som kører afsted med 180 km/t. Rutsjebanen havde indtil 2003 rekorden som verdens hurtigste rutsjebane. Forlystelsen ligger i forlystelsesparken Fuji-Q Highland. .

3. Top Thrill Dragster

190 km/t

Top Thrill Dragster skyder gæsterne afsted med en fart på 190 km/t. Rutsjebanen ligger i forlystelsesparken Cedar Point, som er en af verdens mest kendte forlystelsesparker for rutsjebane entusiaster.

2. Kingda Ka

206 km/t

I en af verdens vildeste forlystelsesparker, Six Flags Great Adventures i New Jersey USA, ligger forlystelsen Kingda Ka. Rutsjebanen skyder gæsterne afsted med en fart på 206 km/t. Kingda Ka er samtidig også verdens højeste rutsjebane med en højde på 139 meter.

1. Formula Rossa

240 km/t

Verdens hurtigste rutsjebane er Formula Rossa, som er en forlystelse i Ferrari World placeret i Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirater. Forlystelsen skyder gæsten afsted med en fart, hvor man efter 5 sekunder opnår den maximale hastighed. Formula Rossa går fra 0-100 km/t på 2 sekunder, hurtigere end alverdens superbiler.

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

DanishEnglish

Kategorier

Statistik

  • 110
  • 115
  • 968
  • 4.149
  • 63.915

Seneste kommentarer

ARKIVER

Logo

Tilmeld vores nyhedsbrev

Hold dig opdateret med de sidste nyheder og top 10 lister på verdenslisten.dk. Vi holder også løbende konkurrencer hvor der er mulighed for at vinde fede præmier!

Du er nu tilmeldt vores nyhedsbrev. :-)