fbpx

Vælg side

VERDENS MEST INDBRINGENDE FILM

Verdens Mest Indbrigende Film

Hvilken film har tjent flest penge, hvor mange penge har den tjent, og hvem har instrueret den. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret liste over verdens historiens mest indbringende film. Beløbet der er tale om er filmens brutto indtjening.

Indtjening på filmene er udregnet ud fra en dollarkurs på 700.

10. Incredibles 2

4,26 mia. kr.

Filmen Incredibles 2, som på dansk kaldes “De Utrolige”, er en animationsfilm der udkom i 2018. Den blev produceret af Pixar Animation Studios og instrueret af Brad Bird. Filmen har haft en samlet bruttoindtjening på i alt 4,26 mia. kr.

9. Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi

4,34 mia. kr.

Filmen Star Wars: Episode VIII – The Last Jedi er en film fra 2017. Den er produceret af Lucasfilm og instrueret af Rian Johnson. Filmen har haft en samlet brutto indtjening på i alt 4,34 mia. kr.

8. The Avengers

4,36 mia. kr.

Superheltefilmen bygget på tegneserierne fra Marvels. Marvel’s The Avengers, er instrueret af Joss Whedon og nåede en brutto indtjening på i alt 4,36 mia. kr. Filmen havde premiere tilbage i 2012.

7. Jurassic World

4,57 mia. kr.

Nyskabelsen af 90ernes legendariske Jurassic Park film lander på listen med en bruttoindtjening på i alt 4,57 mia. kr. Filmen er instrueret af Colin Trevorrow og produceret i 2015.

6. Titanic

4,62 mia. kr.

En af filmhistoriens bedste film. Titanic vandt 11 Oscars, hvilket er en delt 1. plads for flest vundne Oscars nogensinde. James Cameron er igen manden bag filmen, som har haft en samlet bruttoindtjening på i alt 4,62 mia. kr. Titanic havde premiere helt tilbage i 1997, hvilket gør filmen til den ældste film på denne top 10 liste over verdens mest indbringende film.

5. Avengers: Infinity War

4,75 mia. kr.

Avengers: Infinity War er en superheltefilm som udkom i biografferne i 2018, den blev produceret af Marvel Studios og instrueret af Anthony Russo og
Joe Russo. Filmen har en samlet bruttoindtjening på i alt 4,75 mia. kr. 

4. Black Panther

4,90 mia. kr.

Filmen Black Panther udkom i biografferne i 2018 og er en amerikansk superheltefilm, baseret på Marvel Comics karakter af samme navn. Filmen er produceret af Marvel Studios og instrueret af Ryan Coogler. Filmen har en bruttoindtjening på i alt 4,90 mia. kr.

3. Avatar

5,32 mia. kr.

Filmen Avatar fra 2009 er en af film-historiens mest indbringende film nogensinde med en bruttoindtjening på i alt 5,32 mia. kr. Filmen er instrueret af James Cameron, som iøvrigt også har instrueret Titanic som også er med på listen.

2. Avengers: Endgame

6,01 mia. kr.

Avengers: Endgame udkom i biografferne i 2019 og er produceret af Kevin Feige, filmen er en amerikansk superheltefilm baseret på Marvels Comics historie om The Avengers. Filmen har en samlet bruttoindtjening på i alt 6,01 mia. kr.

1. Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

6,56 mia. kr.

Filmen Star Wars: Episode VII – The Force Awakens er den film i verdenshistorien der har indtjent flest penge nogensinde, og er instrueret af J.J. Abrams. Filmen er den 7. film i “Skyvalker Sagaen”. Den har en bruttoindtjening på i alt 6,56 mia. kr.

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

Kategorier

Statistik

  • 44
  • 60
  • 572
  • 2.510
  • 46.194

ARKIVER