Verdens Mest Indbringende Film

Hvilken film har tjent flest penge, hvor mange penge har den tjent, og hvem har instrueret den. Det kan du finde ud af ved at tage et kig på vores opdateret liste over verdens historiens mest indbringende film. Sidst opdateret 18. juli 2018.

Indtjening på filmene er udregnet ud fra en dollarkurs på 700

Kilde: www.boxofficemojo.com
10. Harry Potter og Dødsregalierne – Part 2 – 9,4 mia. kr.

Den sidste af i alt 8 film i fortællingen om Harry Potter. Filmen er baseret på J.K Rowling’s bog af sammen navn, som sammen med de andre bøger i Harry Potter serien er nogle af de bedst sælgende i verdenshistorien. David Yates har instrueret filmen som udkom i biograferne i 2011.

9. Black Panther – 9,4 mia. kr.

Black Panther lander på listens 9. plads. Superhelte filmen er instrueret af  Ryan Coogier og viste sig at blive en stor succes efter den udkom i 2018, filmen havde et samle budget på 1,4 mia. kr. 

8. Avengers: Age of Ultron – 9,8 mia. kr. 

Nummer to i rækken af Avengers-film lander på listens 8. plads over de mest indbringenede film nogensinde. Filmen er instrueret af Joss Whedon og produceret af Marvel Studios.

7. Furious 7 – 10,6 mia. kr.

Nummer 7 i rækken af de storsælgende fast and furious film, filmen vil for altid være kendt for Paul Walkers død. Filmen nåede at indspille 10,6 mia. kr.
6. Marvel’s The Avengers – 10,6 mia. kr.

Superhelte filmen bygget på tegneserierne fra Marvels. Marvel’s The Avengers, er instrueret af Joss Whedon og nåede en indtjening på 10,6 mia. kr. Filmen havde premiere tilbage i 2012.

5. Jurassic World – 11,7 mia. kr.

Nyskabelsen af 90ernes legendariske Jurassic Park film, lander på listen 5. plads med en indtjening på 11.7 mia. kr.

4. Avengers: Infinity War –  14,3 mia. kr. 

Listens 4. plads går til, Avengers: Infinity War. Ikke mindre end 3 af filmene om Avengers lander på top ti listen over verdens mest indbringende film. 

3. Star Wars – The Force Awakens:  14,5 mia. kr. 

Listens nyeste film, Star Wars – The Force Awakens, indtager foreløbigt listens 3. plads og kan med lidt held overtage listens 2. plads fra Titanic. The Force Awakens er den første film ud af 3 i den nye epoke af Star Wars film.

2. Titanic – 15,3 mia. kr.

En af filmhistoriens største film. Titanic vandt 11 Oscars, hvilket er en delt 1. plads for flest vundne Oscars nogensinde. James Cameron er igen manden bag filmen, som indbragte 15,3 mia. kr. og havde premiere helt tilbage i 1997.

 

1. Avatar  –  19,5 mia. kr

Filmen Avatar fra 2009 er den mest indbringende film nogensinde med en indtjening på 19,5 mia. kr. Filmen er instrueret af James Cameron, som iøvrigt også har instrueret listens 2. plads.
1 Kommentar

  1. jej ka got li jeres jemme side

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest