fbpx

Vælg side

VERDENS MEST SETE YOUTUBE VIDEOER

Verdens Mest Sete Youtube Videoer

Hvilken Youtube Video er verdens mest sete, hvor mange har set den og hvem har lavet den. Det kan du finde ud af ved at kigge på vores opdateret liste over verdens mest sete Youtube videoer.

10. Katy Perry - Roar

3.081.606.683 visninger

Sangerinden Katy Perry har men denne video opnået mere end 3. mia visninger på Youtube. Samtlige videoer på listen over verdens mest sete Youtube videoer har opnået mere end 3 mia. visninger og indtjent millioner af kroner i reklameindtægter til kunstnerne.

9.Maroon 5 - Sugar

3.199.033.323 visninger

Endnu en Youtube video der står noteret for mere end 3 mia. visninger. Maroon 5 har med deres legendariske “wedding crasher” musikvideo opnået stor popularitet på Youtube.

8. Justine Bieber - Sorry

3.290.511.194 visninger

Justin Bieber med et af mange kæmpe hits. Mange af Justin Biebers hits har opnået kæmpe succes på Youtube og flere af hans sange har ligget i top 100 over de mest afspillede videoer på Youtube.

7. PSY - Gangnam Style

3.633.137.733 visninger

Sangen der tilbage i 2012 blev en sand landeplage i rigtige mange lande på verdensplan. Særligt den speciale dans der knyttede sig til sangen gjorde at Youtube videoen blev yderst populær, videoen blev den første i Youtubes histore til at opnå mere end 1 mia. visninger. PSY kommer fra en af verdens største byer, millionbyen Seoul.

6. Mark Ronson - Uptown Funk feat. Bruno Mars

3.854.622.083 visninger

En yderst populær funky musik video fra Mark Ronson og Bruno Mars. Musik videoen har siden den blev udgivet i november 2014 opnået stort succes på Youtube med over 3.5 mia. visninger.

5. Mashe and The Bear

4.277.795.304 visninger

De små tegneserie videoer om Masha og bjørnen har opnået kæmpe popularitet blandt en lang række af børnefamilier verden over. Mange af series videoer har over 100 mio. visninger på Youtube. Den mest populære af dem er denne Youtube video med over 4. mia. visninger.

4. Wiz Khalifa - See You again feat. Charlie Puth

4.567.466.871 visninger

En hyldest til skuespilleren Paul Walker som på tragisk vis døde i en trafikulykke. Sangen udgør en del af soundtracket til Fast and Furios 7, som var den film serie Paul Walker var mest kendt for at medvirke i. Nummeret har opnået stor popularitet, ikke mindst på youtube, hvor den i skrivende stund har mere end 4. mia. visninger.

3. Ed Sheeran - Shape of You

4.802.600.493 visninger

En af nutidens største pop-artister Ed Sheeran har gennem en længere årrække udgivet det ene kæmpe hit efter det andet. Det største af dem allesammen på Youtube er nummeret “Shape of You” som er blevet vist over 4.5 mia. gange.

2. PinkFong - Baby Shark Dance

5.491.119.531 visninger

En rigtig ørehænger både for børn og voksne. Musikvideoen “Baby Shark Dance”, har opnået stort popularitet overalt i verden gennem de sidste par år, sangen er blevet så populære at Youtube videoen til sangen, nu er en af de mest sete i Youtubes historie med over 4.5 mia. visninger.

1. Luis Fonsi – Despacito ft. Daddy Yankee

6.784.514.594 visninger

Det originale nummer med Despacito indspillet af Luis Fonsi feat. Daddy Yankee har opnået over 6 mia. visninger siden videoen blev lagt op på Youtube tilbage i januar 2017. Et imponerende antal visninger der har indtjent kunstnerne bag musikvideoen millioner af kroner i reklameindtægter.

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

1 kommentar

  1. jesper

    flere taylor swift musik videoer har mere end 3 mia. visninger – hvorfor er de ikke på?

    Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

Kategorier

Statistik

  • 7
  • 75
  • 529
  • 2.740
  • 48.476

Seneste kommentarer

ARKIVER