Verdens Dyreste Fodboldspillere

 Titlen som verdens dyreste fodboldspiller er en af de mest prestigefyldte i fodboldens verden, med kæmpe handlen mellem Barcelona og PSG er Neymar den absolutte dyreste spiller i verdenshistorien, med en pris på over 1,6 mia. danske kroner.

Priserne på fodboldspillerne i vores liste er opgjort ud fra en EURO-Kurs på 750.

 

Kilde: Wikipedia og Diverse fodbold medier.

Sidst opdateret: 19. januar 2020
8. Eden Hazard – Chelsea til Real Madrid –  100 mio. € (750 mio. kr.)

Efter mange år i Chelsea og flere års spekulationer kom den Belgiske stjerne til Real Madrid i 2019. Salget gør ham til verdens historiens 8. dyreste spillerkøb nogensinde. 

8. Ronaldo – Real Madrid til Juventus – 100 mio. € (750 mio. kr)

I en alder af 33 er Ronaldo blevet solgt fra Real Madrid til Juventus for et beløb på hele 750 mio. danske kroner. Dette gør ham til den eneste spiller på listen, der er blevet solgt i en alder over 30 år. 
7. Gareth Bale – Tottenham til Real Madrid – 100.759.418 mio. € (755,7 mio kr.)

Den walisiske fodboldspiller, Gareth Bale, skiftede i 2013 fra Tottenham til den spanske konge-klub Real Madrid. Prisen på Gareth Bale blev i første omgang annoncerede til at ligge under prisen på Cristiano Ronaldo, men senere er den nøjagtige pris på Gareth Bale blevet afsløret til at være 101.759.418 mio. euro, svarende til 755,7 mio. danske kroner.

6. Paul Pogba – Juventus til Manchester United – 105 mio. € (787,5 mio. kr.) 

Paul Pogba forlod tilbage i 2012 Manchester United til fordel for Juventus på en såkaldt free transfer. Her blev Pogba en kæmpe succes og var med til at få Juventus tilbage på højeste plan. Gennem sin tid i Juventus og sin tid på det franske landshold, øgede Pogbas de næste 4 år sin markedsværdi enormt og der blev længe snakket om, at hvis han blev solgt, så vil han blive verdens dyreste fodboldspiller. Det skete så i august 2016, hvor Manchester United (i tæt kapløb med Real Madrid) købte ham tilbage og gjorde ham til verdens dyreste fodboldspiller og derfor en førsteplads på denne liste.

 

 

6. Ousmane Dembélé – Dortmund til FC Barcelona. 105 mio. € (787,5 mio. kr.) 

Super talentet fra Dortmund blev solgt til Barcelona kort efter Barcelona havde solgt Neymar til PSG. Handlen er den 2. største i fodbold historien.

 4. Antoine Griezmann – Atlético Madrid til FC Barcelona – 120 mio. € (900 mio. kr.)

Den lille franske måltyv, kom efter længere tids forhandlinger mellem Atlético Madrid og FC Barcelona, til den catalanske hovedstads klub i 2019. Salget gør ham til verdenshistoriens 4. dyreste spiller handel nogensinde.  

4. Phillippe Coutinho – Liverpool til FC Barcelona – 120 mio. € (900 mio kr.)

Verdens 4. dyreste fodboldspiller nogensinde er Phillipe Coutinho, efter mange måneders omtale lykkedes det for Barcelona i januar 2018 at købe midtbanespillere fri fra Liverpool.

3. João Félix – Benfica til Atlético Madrid – 126 mio. € (945 mio. kr.)

Det portugisiske stortallet skiftede i 2019 den portugiske klub Benfica ud, med Altético Madrid. Den største handel nogensinde i den spanske klubs historie. Salget gør den unge portugiser til verdens 3. dyreste fodboldspiller nogensinde. 

2. Kylian Mbappé – Monaco til PSG – 135 mio. € (1 mia. kr.)

Den nykårede verdensmester og franske stortalent blev i 2018 solgt til mægtige Paris Saint-Germain fra rivalerne i Monaco. Den blot 19-årige franskmand anses for at være en af de største fodbold talenter i verden. 

1. Neymar – Barcelona til PSG – 222 mio. € (1,665 mia. kr.)

Den Brasialienske superstjerne Neymar, lander på listens 1. plads. Med skiftet fra Barcelona til PSG er Neymar den suverænt dyreste fodboldspiller i verdenshistorien, han er den eneste spiller der er blevet solgt for over 1 mia. danske kroner og han har pænt stykke ned til nummer 2 på listen.
1 Kommentar

  1. Tak for det Michael. Fejlen er rettet. 🙂

    Svar

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Pin It on Pinterest