fbpx

Vælg side

VERDENS STØRSTE LUFTHAVNE

Verdens Største Lufthavne

Hvilken lufthavn er verdens største målt på antallet af årlige passagerer, hvor mange passagerer tager den imod, og hvor i verden ligger den? Det får du svaret på med vores opdateret liste over verdens største lufthavne.

10. Paris-Charles de Gaulle Airport

72.229.723 årlige passagerer

Byernes By – Paris er den anden europæiske by der huser en af verdens største lufthavne. Navnet på lufthavnen er Paris-Charles de Gaulle Airport, som hvert år er mål for mere end 72 mio. passagerer.

9. Shanghai Pudong International Airport

74.006.331 årlige passagerer

En anden kæmpe lufthavn placeret i Shanghai i Kina. Shanghai Pudong International Airport kan hvert år prale af at have mere end 74 mio. gennemrejsende passagerer.

8. Hong Kong International Airport

74.517.402 årlige passagerer

Lige i underkanten af 75 mio. passagerer rejser hvert år gennem Hong Kong International Airport. Lufthavnen er placeret i Hong kong og åbnede tilbage i 1998.

7. London Heathrow Airport

80.126.320 Årlige passagerer

Hovedstaden i England og en af Europa’s største byer London, huser også en af Europa’s største lufthavne. Lidt over 80 mio. passagerer rejser hvert år gennem London Heathrow Airport.

6. O'Hare International Airport

83.339.186 årlige passagerer

I Chicago Illinois finder vi den tredje amerikanske luftehavn der er på denne top ti listen. Hvert år befinder mere end 83 mio. passagerer sig i lufthavnen i USA’s tredje største by.

5. Tokyo Haneda Airport

87.131.973 årlige passagerer

Tokyo er en af verdens største byer, og her finder vi også en af verdens største Lufthavne. Tokyo Haneda Airport er med sine ca. 87 mio. årlige passagerer Japans største lufthavn.

4. Los Angeles International Airport

87.534.384 årlige passagerer

På den amerikanske vestkyst nærmere bestemt i Los Angeles er en anden af verdens største lufthavne placeret. Lufthavnen Los Angeles International Airport er med sine lidt over 87 mio. årligere passagerer en af verdens absolut største lufthavne.

3. Dubai International Airport

89.149.387 Årlige Passagerer

Et af verdens mest populære turistmål Dubai, har også en af verdens største lufthavne, der er her tale om Dubai International Airport placeret i de Forenede Arabiske Emirater, hvor lige under 90. mio. passagerer befinder sig hvert år.

2. Beijing Capital International Airport

100.983.290 ÅRLIGE PASSAGERER

Lidt over 100 mio. passagerer rejser hvert år gennem Beijing Capital International Airport. Lufthavnen er placeret i en af verdens største byer Beijing, som er hovedstaden i verdens mest folkerige land Kina.

1. Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport

107.394.029 årlige passagerer

Lidt over 107 mio. passagerer, ankommer der om året til Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport. Lufhavnen er placeret i Atlanta USA og har i alt over 190 gates.

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

Kategorier

Statistik

  • 41
  • 60
  • 569
  • 2.507
  • 46.191

ARKIVER