fbpx

Vælg side

VERDENS STØRSTE STADIONS

Verdens Største Stadions

Hvilket stadion er verdens største, hvor mange tilskuere er der plads til, og hvor i verden ligger det. Du får svaret med vores opdateret liste over verdens største stadions. Overalt i verden bliver der hvert år bygget nye kæmpe stadions, og derfor vil der være regelmæssige ændringer på denne liste.

10. Melbourne Cricket Ground

Kapacitet 100.024

Australiens absolut største stadion, befinder sig i Australiens næststørste by Melbourne og har en tilskuerkapacitet på ikke mindre end 100.024. Melbourne Cricket Ground er blot det andet stadion på listen som ikke befinder sig i USA.

9. Darrell K Royal–Texas Memorial Stadium

Kapacitet 100.119

Darrel K Royal-Texas Memorial Stadium er endnu et kæmpe stadion der til dagligt bliver brugt til amerikansk fodbold, stadionet er placeret i Austin, Texas. Tilskuerkapaciteten på dette imponerende bygningsværk lyder på 100.119.

8. Bryant-Denny Stadium

kapacitet 101.821

Bryant-Denny stadium bliver, ligesom mange af de andre stadions på top ti listen, primært brugt til Amerikansk fodbold og er hjemmebane for college holdet Alabama Crimson Tide og har en tilskuerkapacitet på 101.821.

7. Tiger stadium

kapacitet 102.321

Samtlige stadions på top ti listen over verdens største har en tilskuerkapacitet på mere end 100.000 tilskuere. Tiger Stadium er ingen undtagelse, stadionet er placeret i Luisiana og er hjemmebane for LSU Tigers som er et college hold i amerikansk fodbold.

6. Neyland Stadium

Kapacitet 102.455

I Tennessee i USA ligger Neyland Stadium som er endnu et stadion der primært bliver brugt til amerikansk college-football. Tilskuerkapaciteten lyder på ikke mindre end 102.455. En af årsagerne til at der i USA ligger nogle af verdens største stadions er det faktum, at USA er en af verdens mest befolkede lande.

5. Kyle Field

Kapacitet 102.733

Kyle Field er placeret i Texas, USA. Der er tale om endnu et stadion der primært bliver brugt til amerikansk fodbold og er hjemmebane for holdet Texas A&M Aggies, og har en tilskuerkapacitet på 102.733.

4. Ohio Stadium

Kapacitet 102.780

Placeret i Columbus, Ohio finder vi Ohio Stadium, igen er der tale om et stadion der primært bliver brugt til amerikansk fodbold, hvor college holdet The Ohio State University har sin hjemmebane.

3. Beaver Stadium

Kapacitet 106.572

Beaver Stadium har plads til 106.572 tilskuere og ligger i staten Pennsylvania i USA. Ligesom de fleste andre stadions på top ti listen er der tale om et stadion der er tilknyttet et college hold i amerikansk fodbold. Penn State Nittany Lions har hjemmebane på dette imponerende stadion.

2. Michigan Stadium

Kapacitet 107.601

I daglig tale bliver Michigan Stadium bare kaldt “The Big House” og det er der en god grund til, ikke mindre end 107.601 er der plads til på dette stadion, som ligger i Michigan i USA.

1. Rungrado 1st of May Stadium

Kapacitet 114.000

Verdens absolut største stadion ligger i Pyongyang i Nord Korea og åbnede første maj 1989, den officielle tilskuerkapacitet lyder på imponerende 114.000 tilskuere. De første udmeldinger om tilskuerkapaciteten var dog meget højere, men er efter åbningen blevet korrigeret i flere omgange.

HVAD SIGER I?

Vi er meget interesseret i at høre din mening om denne liste. Derfor er du mere end velkommen til at skrive en kommentar.

Verdenslisten.dk

Om forfatteren

Verdenslisten

Verdenslisten har i løbet af de seneste år haft mere end 500.000 besøgende på siden. Visionen er at skabe en side til den nysgerrige læser, samt give et hurtigt vidensoverblik på en lang række af forskellige emner. Vi har gjort et stort arbejde ud af at lave nogle af nettets mest kompetente top 10 lister. Alle vores blogindlæg er lavet ud fra nogle af de mest troværdige kilder på internettet.

1 kommentar

  1. DavidTeat

    Thanks for the post!

    Svar

Efterlad et Svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate

Kategorier

Statistik

  • 5
  • 75
  • 527
  • 2.738
  • 48.474

Seneste kommentarer

ARKIVER